+46 8 6684480 OBS tillfällig infart:
Lastkaj till höger om Slakthusgatan 26
, Stockholm
Mån-Fre 10.00-18.00

                           

Hyra ljud, ljus & bild av oss i paketlösningar

Av Showlighters kan Ni hyra allt inom ljud, ljus & bild. Vi erbjuder Er färdiga paket med högtalare, lampor och projektorer som är enkla att antingen installera själva eller låta oss sköta både transport och installation. Vi erbjuder det bästa inom dessa tre områden, så smidigt och prisvärt som möjligt. Att hyra ljudanläggning och ljus till liten AW inne på kontoret eller skapa en härlig hemmafest med bra ljud och ljus är nu det populäraste istället för att gå ut på stans serveringar. Vi erbjuder även hyra av karaokepaket som även det är något helt annat hemma eller på arbetsplatsen än att sjunga ute på en bar där man inte känner alla som man får visa upp sig för.

Vill du synas & höras?

Vi har sedan starten 1987 hjälpt tusentals nöjda kunder att hitta rätt utrustning med en lyckad tillställning som resultat. Av oss kan du hyra ljudanläggningar, ljusutrustning, projektorer, karaoke mm i kompletta paketlösningar. Vi hyr ut allt inom ljud, ljus och bild som du behöver för festen, konferensen, bröllopet, modevisningen, butikseventet eller liknande tillställningar.

Kontakta oss så hjälper vi dig hitta rätt

Hör gärna av dig till oss om du undrar över vilken utrustning som passar bäst för just det evenemang eller den fest du tänker anordna. Du väljer själv om du bara vill hyra utrustningen, hämta och installera själv eller om du även vill ha hjälp med montering, installation och transport. Vi lämnar inget åt slumpen!

08 - 668 44 80

Du kan också göra förfrågan via vårt kontaktformulär så ringer vi upp dig så snart vi kan.