Tel: +46 8 668 44 80

OBS!! NY TILLFÄLLIG INFART
(infart till höger om Slakthusgatan 26)
Mån-Fre 10.00-18.00

                           

Hyra ljud, ljus & bild av oss i paketlösningar

Av Showlighters kan Ni hyra allt inom ljud, ljus & bild. Vi erbjuder Er färdiga paket med högtalare, lampor och projektorer som är enkla att antingen installera själva eller låta oss sköta både transport och installation. Vi erbjuder det bästa inom dessa tre områden, så smidigt och prisvärt som möjligt. I dessa tider så passar det bättre att hyra ljudanläggning och ljus till liten AW inne på kontoret istället för att gå ut på stans serveringar.

Vill du synas & höras?

Vi har sedan starten 1987 hjälpt tusentals nöjda kunder att hitta rätt utrustning med ett lyckat event som resultat. Av oss kan du hyra ljudanläggningar, ljusutrustning, projektorer mm i kompletta paketlösningar. Vi har den utrustning du behöver för festen, konferensen, bröllopet, studentflaket, modevisningen, butikseventet och andra liknande tillställningar.

Kontakta oss så hjälper vi dig hitta rätt

Hör gärna av dig till oss om du undrar över vilken utrustning som passar bäst för just det evenemang eller den fest du tänker anordna. Du väljer själv om du bara vill hyra hårdvaran eller om du även vill ha hjälp med montering, installation och service. Vi har allt det som behövs för att det verkligen ska höras och synas av alla närvarande. 

Vi lämnar inget åt slumpen!

Tel: 08 668 44 80

E-Post: 

Du kan också göra förfrågan via vårt kontaktformulär så ringer vi upp dig så snart vi kan.