+46 8 6684480 OBS tillfällig infart:
Lastkaj till höger om Slakthusgatan 26
, Stockholm
Mån-Fre 10.00-18.00

                           

Hyra Pioneer DJ-Utrustning

Hyr en DJ-utrustning anpassat för både hemmafester eller större företagsfester samt klubbspelningar. Perfekt för dig som har planerat att hyra in en DJ eller är DJ. Vi har allt du behöver för ett riktigt bra ljud och en lyckad spelning. hos oss kan ni hyra Pioneer CDJ3000, CDJ 2000, DJM900nxs2, DJM-A9, XDJ-RX3 eller varför inte hyra den fyrkanaliga XDJ-XZ.

Nedan kan du välja DJ-utrustning som passar både små och stora sällskap, välj det paket som bäst motsvarar dina behov och boka online. Du kan självklart ta kontakt med oss så tar vi fram en skräddarsydd lösning utifrån dina önskemål och förutsättningar. Vi hyr även ut högtalare och musikanläggningar oavsett om det är julfest, bröllop, personalfest, födelsedagsfest eller nyårsfest. Hyr DJ-utrustning i Stockholm hos oss. Vi hyr även ut ljuseffekter, rökmaskiner osv som gör hela evenemanget lite bättre.

Kontakta oss

Ta gärna kontakt med oss om du vill ha hjälp att hitta rätt utrustning eller om du har några frågor. Skicka ett mail till eller ring oss på +46 8 668 44 80.

Glöm inte att även hyra rätt ljus till ditt evenemang, klicka här för att se vårt utbud!

Alla priser på hemsidan är inkl moms.