+46 8 6684480 OBS tillfällig infart:
Lastkaj till höger om Slakthusgatan 26
, Stockholm
Mån-Fre 10.00-18.00

                           

Hyr DJ-utrustning och högtalare

Hyr ett DJ-paket anpassat för både hemmafester eller större företagsfester samt klubbspelningar. Perfekt för dig som har planerat hyra in en DJ inför evenemanget eller vill spela själv. Vi har allt du behöver för ett riktigt bra ljud och en lyckad spelning, Ni kan exempelvis hyra Pioneers CDJ3000 eller den väldigt populära XDJ-RX3!

Nedan kan du hyra DJ-utrustning som passar både små och stora sällskap, välj det paket som bäst motsvarar dina behov och boka online. Du kan självklart ta kontakt med oss så tar vi fram en skräddarsydd lösning utifrån dina önskemål och förutsättningar. Vi har musikanläggningar för de flesta festligheter, oavsett om det är julfest, bröllop, personalfest, födelsedagsfest eller nyårsfest. Hyr DJ-utrustning i Stockholm hos oss. 

Ni kan även hyra ljuseffekter och miljöljus till bra paketpris.

Kontakta oss

Ta gärna kontakt med oss om du vill ha hjälp att hitta rätt utrustning eller om du har några frågor. Skicka ett mail till eller ring oss på +46 8 668 44 80.

Glöm inte att även hyra rätt ljus till ditt evenemang, klicka här för att se vårt utbud!

Alla priser på hemsidan är inkl moms.

 

Våra populäraste produkter inom DJ-Ljud

DJ-utrustning till uthyrning

Hos oss kan du hyra djutrustning, högtalare och ljudanläggning till ditt evenemang. Kan vara hyra till Julfest, företagsfest, bröllop, konferens, personalfest, nyårsfest eller liknande.

Oavsett om du är van att spinna skivor eller om det är din första gång så hjälper vi dig att hitta rätt DJ-utrustning för just dig.

Vi har över 30 års erfarenhet av ljud & ljus och har under årens gång hjälpt tusentals kunder.

Kontakta oss över telefon så berättar vi mer.