+46 8 6684480 OBS tillfällig infart:
Lastkaj till höger om Slakthusgatan 26
, Stockholm
Mån-Fre 10.00-18.00

                           

Hyr högtalare till spelningar

Hyr ljudanläggning och PA i Stockholm

Vi har flera olika PA-system att välja bland och i samtliga system ingår kablar, högtalare och mixer. I tillägg kan vi erbjuda uthyrning av scen, mikrofoner och instrument samt backline. Allt du kan tänkas behöva för en lyckad spelning.

Vilket PA-paket eller system som passar bäst för dig beror helt och hållet på hur lokalen är utformad och antalet gäster. Ta gärna en närmare titt på våra färdiga lösningar, de passar för de flesta evenemang upp till 250 gäster. Vi har gjort det enkelt för dig som är i behov av ett PA-system, gå bara in på det aktuella systemet och boka enkelt och bekvämt online. Glöm inte att samtidigt hyra scen, belysning och annat som kan behövs för evenemanget.

Om du känner dig osäker på vilket PA-system som passar bäst för dina behov och förutsättningar är du varmt välkommen att fråga oss. Vi hjälper dig att sätta ihop ett system som passar perfekt för ditt evenemang. Vi har lång erfarenhet av branschen och kan även hjälpa till med transport och montering av anläggningen på plats.

Kontakta oss

Behöver du hyra högtalaranläggning? Ta gärna kontakt med oss om du vill ha hjälp att hitta rätt utrustning eller om du har några frågor. Skicka ett mail till eller ring oss på +46 8 668 44 80.

Glöm inte att även hyra rätt ljus till ditt evenemang, klicka här för att se vårt utbud!

Alla priser på hemsidan är inkl moms.

Våra populäraste PA paket