+46 8 6684480 OBS tillfällig infart:
Lastkaj till höger om Slakthusgatan 26
, Stockholm
Mån-Fre 10.00-18.00

                           

Hyra PA-paket

Genom att hyra ett PA-paket får du en komplett ljudanläggning anpassad efter lokal och antalet gäster. Paketen består av högtalare, mixer och kablar. Alla våra ljudsystem håller högsta standard för en optimal ljudupplevelse.

Vilket PA-system du bör ha beror mycket på lokalens utformning. Nedan hittar du färdiga paket för allt från mindre tillställningar till större med upp till 300 gäster. Har du specifika önskemål där våra färdiga paket inte räcker till är du alltid välkommen att höra av dig till oss för en lösning. Oavsett storlek på event kan vi erbjuda en ljudanläggning med mixer som möter just dina behov.

Kontakta oss för ljudsystem

Hyr dina högtalare från oss på Showlighters i Stockholm. Vi utför alltid en genomgång av utrustningen när du hämtar och lämnar den. På så vis kan du känna dig trygg i att du får en fungerande PA-utrustning samtidigt som vi kan visa hur du manövrerar den.

Du kan hyra PA-paket direkt på vår hemsida, eller genom att kontakta oss.

 

PA-system till uthyrning och försäljning

Hos oss på Showlighters kan du både hyra eller köpa färdiga PA-paket och PA-system, för mer information om pris vid köp vänligen kontakta oss.

För hyra av PA-system boka direkt här på sajten eller ring in till oss.