+46 8 6684480 OBS tillfällig infart:
Lastkaj till höger om Slakthusgatan 26
, Stockholm
Mån-Fre 10.00-18.00

                           

Hyr konferensutrustning

Hos oss hittar du allt du behöver för att få till en lyckad konferens. Här hyr Ni högtalare, ljudanläggningar, trådlösa mikrofoner, headsets, projektorer och filmdukar. Vi hyr ut ljud och ljusutrustningar anpassade för konferens och presentationer. Nedan ser Ni ett axplock av vår utrustning men vi har väldigt mycket mer på hyllorna så tveka inte att höra av Er för att få hjälp att hyra rätt konferensutrusting till just Erat evenemang.


Känner du dig osäker på vilka produkter som passar för just din konferensanläggning? Vi kan hjälpa till med att välja utrustning efter lokalens utformning och dina önskemål. Allt för att ljud- och bildkvaliteten under konferensen ska bli perfekt. Vi hjälper gärna till med leverans och riggning av konferensutrustningen. Att ni bokar en av våra duktiga ljudtekniker säkerhetställer att konferensljudet blir perfekt. Projektor, dator för powerpoint är också populärt att hyra men börja med en enkel kontakt så hittar vi en paketlösning.

Kontakta oss

Dags att hyra konferensutrustning? Ta gärna kontakt med oss om du vill ha hjälp att hitta rätt utrustning för konferensljud eller om du har några frågor. Skicka ett mail till eller ring oss på +46 8 668 44 80.

Glöm inte att även hyra rätt ljus till ditt evenemang, klicka här för att se vårt utbud!

Alla priser på hemsidan är inkl moms.

Våra populäraste produkter till konferens