+46 8 6684480 OBS tillfällig infart:
Lastkaj till höger om Slakthusgatan 26
, Stockholm
Mån-Fre 10.00-18.00

                           

Referensbilder

Event

Här har vi använt 2st trosspelare med 4st multiparkannor 575w & 4st multipar på golvstativ. Även en liten ljudanläggning under granen för att spela bakgrundsmusik. Hyr utrustningen av oss.

Konferens

Konferens på Skyddsrummet där vi använt projektor, duk, högtalare, trådlösa mikrofoner & headsets. Efterföljande fest är obligatorisk. Här följer ett urval bra produkter.

Festival

Familjefestival i Älta med musikuppträdanden, tävlingar och trolleri på en 43m2 stor scenvagn. Vi har använt enklare LED-ljus i bak och Coda ViRay P.A samt Mixer Allen heat iLive80 som gör jobbet. Hyr din utrustning här.

Studentflak

Vi har just riggat klart det lilla paketet till studenterna, de flesta vill dock ha större! Se vad vi har att erbjuda här

Konferens

Konferens på Operakällaren med Boserör, short throw-projektorer och tekniker under hela evenemanget för att säkerställa kvalité under hela tillställningen. Vill du också ha tillgång till en tekniker? Kontakta oss.

Julavslutning

Julavslutning på Handelshögskolan 20 Led-kannor och en ljudanläggning för musikuppträdande för ca 200 pers. Allt riggat och kört av tekniker från Showlighters.

Utställning i ledmiljö

Modevisning

Stadion 1912

Stadion Julbord 1912

Dansgolvet fullt på K-märkt!

Skyddsrummet

Julfest och live skyddsrummet

Vill du bli uppringd?