+46 8 6684480 OBS tillfällig infart:
Lastkaj till höger om Slakthusgatan 26
, Stockholm
Mån-Fre 10.00-18.00

                           

Hyr ljus i Stockholm

Vi har alternativen för dig som vill hyra ljus till ditt evenemang. Vi har allt du behöver inom scenljus, strobeljus och skytrackers. Oavsett om du vill hyra ljus till fest, konferens eller bröllop så har vi den ljussättning du behöver.

Att köpa professionell ljussättning är en stor kostnad och därför väljer många att istället hyra ljus. Vi hyr ut discoljus, scenlampor, miljöljus, spegelbollar och andra former av belysning för stora och små festligheter. Hos oss kan Ni hyra ljus i bra discoljuspaket eller kombinera själv till egna ljuspaket. Nedan hittar du ett urval av belysning som du enkelt och bekvämt kan boka online. Du kan hyra belysning och rigga själv eller låta oss transportera och montera, allt för att ditt evenemang ska bli så bra som möjligt. Vi står gärna till tjänst om du är osäker kring vad du ska välja och önskar tips och råd.

Kontakta oss

Ta gärna kontakt med oss om du vill ha hjälp att hitta rätt belysning eller om du har några frågor. Skicka ett mail till eller ring oss på +46 8 668 44 80

Alla priser på hemsidan är inkl moms.

Ständigt växande sortiment av ljus

Vi förfinar och utökar ständigt vårt sortiment och kan alltid möta våra kunders behov och önskemål.

Har du en fråga eller specifikt behov för ditt evenemang? Ring oss så hjälper vi dig!