+46 8 6684480 OBS tillfällig infart:
Lastkaj till höger om Slakthusgatan 26
, Stockholm
Mån-Fre 10.00-18.00

                           

Hyra högtalare

Hyr mobil ljudanläggning till smartphones/ipad/dator

Hyr ett av våra populära smartphonepaket! Det är en musikanläggning med högtalare kopplade till din smartphone som spelar musik med hög kvalitet. Det går även att koppla in dessa mobila ljudanläggningar till din dator, iPad eller en annan enhet.

Nedan kan du enkelt och bekvämt hyra ett ljudsystem som går att koppla till exempelvis iPhone. Vi har ett flertal olika smartphonepaket att välja bland de flesta högtalare fungerar utmärkt utomhus. Utgå från antal gäster och hitta den perfekta musikanläggningen utifrån dina behov. Om man tänkt hyra högtalare för utomhusbruk så skall man tänka på att gå upp någon storlek. Vi kan erbjuda paketlösningar för allt från 20 gäster till 300 gäster. Oavsett om du planerar julfest, företagsfest, konferens, barnkalas, bröllop eller födelsedagskalas har vi alla ljudanläggningar du kan tänkas behöva. Om du känner dig osäker på vilket ljudsystem du ska hyra till festen är du välkommen att kontakta oss. Vi har lång erfarenhet av ljud och högtalare och kan hjälpa dig ta fram det perfekta alternativet för just din fest.

När det är dags att hyra högtalare är du välkommen att boka en av våra paketlösningar eller kontakta oss för en skräddasydd lösning. Skicka ett mail till eller ring oss på +46 8 668 44 80.

Glöm inte att även hyra ljus till ditt evenemang, klicka här för att se vårt utbud!

 

Våra Smartphonepaket

Hyra Högtalare & Ljudanläggning

Hos oss kan du hyra ljud, högtalare och komplett ljudanläggning till Er Julfest, företagsfest, konferens, barnkalas, bröllop, födelsedagskalas eller vilket arrangemang som helst som behöver ljud & ljus.

När det är dags att hyra högtalare så är det bara att boka något av paketen eller ringa för att få hjälp att skräddasy din ljudanläggning direkt.