Tel: +46 8 668 44 80

Hallvägen 27 
Mån-Fre 10.00-18.00

                           

Hyra DJ-Kit och högtalare

Hyr ett komplett DJ-paket med både spelare och högtlare, anpassat för både hemmafester eller större företagsfester samt klubbspelningar. Perfekt för dig som har planerat hyra in en DJ inför evenemanget eller vill spela själv. Vi har allt du behöver för ett riktigt bra ljud och en lyckad spelning, testa exempelvis att hyra XDJ-RX2 alternativt CDJ2000 från Pioneer.

Nedan kan du välja DJ-utrustning som passar både små och stora sällskap, välj det paket som bäst motsvarar dina behov och boka online. Du kan självklart uppgradera både spelare och högtalare, kontakta oss så tar vi fram en skräddarsydd lösning utifrån dina önskemål och förutsättningar. Vi har musikanläggningar för de flesta festligheter, oavsett om det är julfest, bröllop, personalfest, födelsedagsfest eller nyårsfest. Hyr DJ-utrustning i Stockholm hos oss och det går självklart att uppgradera både högtalare och djbänk.

Kontakta oss

Ta gärna kontakt med oss om du vill ha hjälp att hitta rätt utrustning eller om du har några frågor. Skicka ett mail till eller ring oss på +46 8 668 44 80.

Glöm inte att även hyra rätt ljus till ditt evenemang, klicka här för att se vårt utbud!

Alla priser på hemsidan är inkl moms.

Våra DJ Paket